Ovaj mali hotel, u vlasništvu moje obitelji, ima 14 dvokrevetnih soba, 3 jednokrevetne i 2 apartmana. U sklopu hotela je i restoran Korta sa prekrasnom terasom koja leži na samoj žal plaži u hladovini starih palmi. Na terasi prvog kata nalazi se caffe-bar Kolona, nazvan po starim ručno rađenim kolonama od čuvenog korčulanskog kamena. Sa terase se  pruža  smirujući pogled na stari centar Orebića i na otoke u Pelješkom kanalu.


Osim toga, hotel pruža uživanje u njegovom bogatom wellness centru.Tu je bazen prekriven staklenom kupolom koja se otvara za minutu, jacuzzi, sauna, parna kupelj, fitness.


Imamo veliki parking za automobile gostiju, kao i sigurne vezove u moru za njihove brodove. Sve sobe su opremljene sa SAT/TV, kao i internet vezom uz klimatizaciju u svim prostorima. Dvanaest soba ima prekrasne velike balkone, a tri jednokrevetne imaju pogled na borovu šumu i planinu.


Svi sadržaji koje nudimo u vrhunskoj  gastronomskoj ponudi, posebno veliki izbor sireva i školjki sa Pelješca , uz čuveni dingač i ostale plavce iz podruma moje obitelji u Potomju, razlozi su koji će Vas ponovno vraćati nama.Naše mlado osobljem, siguran sam da može ispuniti sve Vaše želje.

Vaš domaćin
Ivo Violić Indijan

Our staff can organize for you excursions to Korčula, Island of Mljet-National park, Dubrovnik- the pearl of the Adriatic, wine tour, photo safary on the river Neretva. Information and tickets can be obtained at the reception desk.

Zadnje novosti

Usluga prijevoza Usluga prijevoza Slobodno nas kontaktirajte ako trebate transfer od Zračne luke Dubrovnik do Hotela Indijan i obrnuto. Ostajemo vam na usluzi.
Recommended
2021
Restoran Korta
Please accept marketing-cookies to view TripAdvisor.
Idi na vrh